Spanje zapisano v zvezdah

Spanje zapisano v zvezdah

Ovni,
imajo v sebi pravi izvir energije, ravno zaradi tega so spalne težave pri njih pogostejše. Težko se umirijo in zato tudi teže zaspijo. Velikokrat so njihove sanje zelo žive in intenzivne, sanjajo o kariernih uspehih in svobodi.

Bikci,
veljajo za izredno občutljive, zato je zanje zelo pomembno, da imajo udobno ležišče. Če se v spalnem okolju počutijo dobro, je njihov spanec dolg in miren. Njihove sanje imajo pogosto globlji pomen, bikci pa najraje spijo v družbi.

Dvojčki,
lahko preživijo z zelo zelo majhno količino spanca. Nenehno razmišljajo zato tudi teže zaspijo. Veliko dvojčkov nespečnosti ne bi poimenovalo kot nevšečnost ampak »še več časa«. Dvojčki redko prisluhnejo svoji podzavesti, zato pogosto sanjajo beg.

Rakove noči,
so pogosto nemirne, za to znamenje so namreč značilne nočne more. Razlog za to se utegne skrivati o razglabljanju o težavah pred spanjem, ki je značilno predvsem za rakce. Mnogi raki se prav tako nikoli ne počutijo »popolnoma budne«.

Levčki,
veljajo za znamenje, ki največkrat (neustrašno) spi na hrbtu. Če se levi ne znajdejo pod stresom, je zanje značilno, da zaspijo hitro in brez težav. Levi cenijo svoje spanje in najraje zaspijo na bogati in razkošni posteljnini. Njihove sanje so ponavadi zelo lepe.

Device,
zelo slabo spijo, ko so pod stresom. Prav tako jih zelo moti neurejeno ali nepospravljeno okolje. Device so znane tudi po svojem mentalnemu premlevanju, zato se tudi zvečer težko umirijo in zaspijo. Pri devicah se najbolje obnese, če spijo »po urniku«.

Tehtnice,
včasih spijo veliko, drugič pa zelo malo. Tehtnice lahko več dni lahko preživijo z malo spanca, naslednje dni pa dobesedno preživijo v postelji. Cilj tehtnic naj bo, da uravnovesijo svoj spanec.

Škorpijoni,
svoje spanje prilagajajo trenutnemu razpoloženju. Če so polni energije, spijo zelo malo. Če pa so škorpijoni nesrečni, potrebujejo veliko spanja. Za njihovo spanje sta značilna tudi premetavanje in pogosto govorjenje.

Strelci,
ne potrebujejo veliko spanja, čez dan pa se tudi zelo utrudijo. Za strelce je značilno navdušenje, zaradi česar velikokrat preložijo spanje na kasnejšo uro. Tu in tam so sanje strelcev nemirne in imajo globji pomen.

Kozorogi,
imajo radi spanje zato se potrudijo, da si ga privoščijo kolikor jim to dopušča čas. Če strelci ne morejo spati, je to znak velikega notranjega neravnovesja.

Vodnarji,
največ sanjajo, sanj pa se pogosto ne spomnijo. Veliko vodnarjev se pritožuje nad nemirnim spancem, razlog za to se skriva v njihovih nemirnih mislih.

Spanje je za ribice,
kot opij. Njihov spanec je rahel in miren, sanje so žive in pogosto nosijo sporočila. Ribice so zelo odprte za zunanje okolje, kar jih pogosto izčrpa, tako si z dolgim spanjem obnovijo energijo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...