Spanje na hrbtu bo pomladilo vaš obraz

Spanje na hrbtu bo pomladilo vaš obraz

Ko spimo na boku ali trebuhu, kožo na obrazu izpostavljamo prekomernim pritiskom. Polovico obraza tiščimo ob vzglavnik. Glede na to, da spimo v povprečju spimo od 6-8 ur dnevno, je to za kožo precej agresivno.

Zato priporočamo spanje na hrbtu. Ne le, da je ta spalni položaj najbolj zdrav za hrbtenico in vratna vretenca, blagodejno vpliva tudi na obraz. Koža na obrazu tako počiva in ni izpostavljena nobenim pritiskom. Gube na obrazu se bodo ob takem spalnem položaju začele razvijati oz. poglabljati bistveno kasneje. Posledično boste tudi privarčevali, saj boste anti age preparate začeli kupovati kasneje kot bi jih sicer.

Recept, proti gubam na obrazu ter predčasno staranje, je spanje na hrbtu. Če pa se tega spalnega položaja nikakor ne morete navaditi, si priskrbite ustrezen vzglavnik, ki je ergonomsko oblikovan tako, da kožo na obrazu razbremeni prekomernih pritiskov. Govorimo o vzglavniku Leticia AntiAge, ki je nastal  ob sodelovanju široke skupine znanstvenikov z različnih področij (študija Journal of Cosmetic and Laser Therapy. 2012: 14: 133-138).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...