Intervju: Sejem MOS

Intervju: Sejem MOS

Mednarodni obrtni sejem v Celju lahko obiščete med 11. in 17. septembrom 2013. Na 65.000 kvadratnih metrih se bo letos predstavilo več kot 1600 razstavljalcev iz 34 držav. Med drugim je Mednarodni obrtni sejem tudi priložnost za vse, ki menjujete ležišča.

Pogovarjali smo se z vodjo prodaje v Spalnem centru Maremico, podjetja, ki je med drugim znano po prodaji vodnih postelj Lectus.

Monika, pozdravljeni. Zopet vas bomo spet lahko srečali na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju. S čim se boste predstavili letos?

Letos bomo ponovno predstavili našo razširjeno ponudbo ležišč Lectus in Leticia, tako da bodo ležišče zase našli vsi ljubitelji vodnih postelj in tudi tisti, ki bolj prisegajo na “klasiko” (vzmeti, pena, lateks …). Vsa ležišča bodo lahko obiskovalci preiskusili in se na njih odpočili 🙂

Sejem Mos maremico

Vir: arhiv Maremico


Vse, ki menjujemo ležišča zanima, ali ste za obiskovalce pripravili sejemske popuste? Sejem nas namreč veliko obišče prav zaradi znižanih cen.

Seveda! Vsako leto pripravimo drugačno sejemsko ugodnost, ki obiskovalcem pomaga pri odločitvi o nakupu. Da odkrijete letošnjo ugodnost, vas vabim na naš razstavni prostor 🙂

 

Na sejmu je med posameznimi proizvajalci enakih proizvodov velika konkurenca. Zakaj mislite, se obiskovalci odločijo za nakup ležišč ravno pri vas? Kaj je vaša ključna prednost?

Kupci so povedali, da se za nakup pri nas odločijo zaradi dobre in predvsem nevsiljive sejemske predstavitve ter raznolike izbire in strokovnega svetovanja. Obiskovalcu je namreč najtežje med množico različnih modelov najti ustreznega zase. To bi bila tudi naša ključna prednost, poleg edinstvene izdelave ležišča po meri posameznikovega telesa seveda! 🙂 To možnost imate pri določenih modelih iz programa.

 

celje-2008

Razstavni prostor 2008. Vir: arhiv Maremico

Ali na sejmu poleg ležišč ponujate tudi posteljne dodatke? Na primer vzglavnike, odeje ali kaj podobnega?
Dodatki so stalni spremljevalec v naši ponudbi, ker želimo ponuditi celoten sklop izdelkov na enem mestu. Poleg vzglavnikov, odej in posteljnine lahko izbirate tudi med različnimi posteljnimi okvirji.

 

Ali v času sejma v podjetju vladajo »krizne razmere« ali je delo utečeno?
V nastopanju na sejmu smo že pravi veterani, zato nam to ne predstavlja večjega “šoka” v primerjavi s časom brez sejma 🙂
Obiskovalci zato ponudbe in odgovore na vprašanja dobijo sproti, prav tako pa so jim na voljo dodatne informacije po telefonu, da jim zaradi tega ni potrebno ponovno hoditi na sejem. 

Monika, hvala za odgovore, se vidimo na sejmu!

celje-1995

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...