Razlaga sanj - sanje na črko G

Razlaga sanj – sanje na črko G

GIMNAZIJA
Ste sanjali, da ste gimnazijec/ka? Pričakujte izpolnitev vaše želje.

GLASBA
Sanjanje glasbe nakazuje vašo predanost timskemu delu, če pa ste glasbo komponirali, imate odlične voditeljske sposobnosti. Neuglašena glasba je kazalec težav v vašem življenju.

GORE
Ozelenelo gorovje vam prinaša veliko radosti in veselja. Visoki vrhovi gora so znak za prihajajoče naloge, hkrati pa tudi pohvale, ki jih boste prejeli. Srbi so odveč, če ste se v sanjah znašli na vrhu gore.
Sanje o ozelenelih gorah
GOSPA
Če vas bo v sanjah obiskala gospa, boste deležni kar nekaj prepirov. Gospa v belih oblačilih prinaša bolezen, če pa nosi spodnje perilo vas bo doletela sramota. Poljubite gospo in prevarani boste.

GRAMOFON
Poslušanje gramofona kaže na obrekovanje ljudi v resničnem življenju. Če ste v sanjah kupili gramofon, vam podzavest sporoča, da je čas za malo več odgovornosti.

GROB
Grob v sanjah je pokazatelj resnih razmer. Premislite, ali bi bilo pametno kakšno zadevo jemati z malo več resnosti in odgovornosti. Če grob v sanjah vidite, pričakujte spravo s prijateljem. Urejanje groba v sanjah pa zagotavlja srečo in veselje.

GUMB
Številke na bančnem računu naj bi se popravile, če ste v sanjah zašili gumb. Če sanjamo o izgubi gumba, sanje ponavadi govorijo o razočaranju v ljubezni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...