Nadvložki - zaščita in udobje v enem

Nadvložki – zaščita in udobje v enem

splosen-banner-leticia-468x60

NADVLOŽKI SO ZA MNOGE NEPOGREŠLJIVI POSTELJNI DODATKI, S KATERIMI ZAŠČITIJO POSTELJO, HKRATI PA POVEČAJO NJENO UDOBJE. KLJUB TEMU, DA SE S POSTELJNIM NADVLOŽKOM (VSAJ ZA NEKAJ ČASA) IZOGNEMO NAKUPU NOVEGA LEŽIŠČA, GA NI DOBRO UPORABLJATI NA DOTRAJANIH LEŽIŠČIH.

Dotrajano ležišče.

POGLEJMO UPORABO NADVLOŽKOV:

1. SLABA UPORABA NADVLOŽKA:
Vaše ležišče se je  na določenih mestih pogreznilo, novega nimate namena kupiti, tako boste zadevo preprosto rešili z nadvložkom.

Ležišče se ugrezne zaradi večih razlogov. Najpogostejša krivca sta slaba kvaliteta materialov in pa sama starost ležišča. Z nadvložkom boste težavo samo odložili, najverjetneje se bo nadvložek čez nakaj časa pogreznil na enakem mestu kot vaša postelja.

Nadvložki niso primerni za dotrajana ležišča

2. RAZMEROMA SLABA UPORABA NADVLOŽKA:
Ležišče povzroča kihanje in smrkanje, na posteljo boste dali nadvložek, ki ga boste vsake toliko oprali in odpravili težave z alergijo.

Alergijo boste omilili, odpravili pa je najbrž boste, saj bo vzrok še vedno tam, skrit pod 3 centimeterskim nadvložkom. Izberite novo, čisto posteljo, v kateri se pršice ne morejo nabirati, s pralnimi sestavnimi deli. Na trgu obstajajo ležišča s pralnimi prevlekami, nekatera ležišča lahko zaradi njihove modularne sestave operete tudi v celoti. Prav ste prebrali, operete lahko celotno ležišče. Takšna ležišča so odlična izbira za vse neljubitelje vodnih postelj, ki so številka 1 za vse astmatike.

Nadvložki so lahko prebivališče pršic.

3. RAZMEROMA DOBRA UPORABA NADVLOŽKA:
Ležišče je pretrdo, nadvložek iz spominske pene boste uporabili za povečanje udobja.

Nadvložki iz lateksa in spominskega materiala pripomorejo k večjemu udobju vašega ležišča. Z njimi lahko ublažimo pritiske, preležanine ter povišamo posteljo. Edina slaba stran dodanega nadvložka je, da lahko zmanjšate zračnost vašega ležišča in s tem spodbudite potenje. Bodite pozorni pri izbiri materiala, ali pa razmislite o ležišču, ki ima nadvložek že vgrajen. To namreč pomeni, da so proizvajalci upoštevali značilnosti nadvložka in le-ta ne bo zaustavljal zračenja.

4. DOBRA UPORABA NADVLOŽKA:
Nadvložek boste uporabili za zaščito ležišča, še posebej pri majhnih otrocih.

Ker so pralni, so nadvložki odlični v vlogi dodatne zaščite ležišča. Pogrnemo jih čez ležišče, elastiko na robovih pa preprosto zataknemo za robovove jogija, ki ga na to oblečemo še v rjuho in naša postelja je zaščitena!

Nadvložki kot zaščita otroških ležišč.

5. ODLIČNA UPORABA NADVLOŽKA:
Nadvložek uporabite kot občasno pomožno ležišče.

Pri izbiri nadvložka bodite pozorni na materiale. Nadvložek bo namreč vsako noč v stiku z vašim telesom, zato je izbira preverjenih in certificiranih materialov še toliko bolj pomembna.

 Glasujmo! Nadvložek da ali ne?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...